Hoe zet ik het piepsignaal van mijn vaatwasser uit?

Sommige vaatwassers geven aan het eind van het programma één of meerdere piepsignalen. Afhankelijk van het type afwasmachine is het mogelijk om dit signaal uit te zetten of zachter te zetten.

Omdat het per vaatwasser verschilt of het kan en welke toetsencombinatie hierbij hoort, adviseren wij je in de handleiding te kijken.

Heb je van ETNA één van de volgende modellen:  VW339M (737307), VW247M (737294)

Dan vind je de informatie niet in de handleiding, volg de onderstaande stappen om het piepsignaal uit te zetten en/of het geluid zachter in te stellen:

1. Zet de vaatwasser aan met de aan/uit-knop
  2. Druk 3 seconden tegelijkertijd op de knoppen Uitgestelde starttijd en Option.
  3. In het display verschijnt S3 waarbij het getal 3 de sterkte van het geluidsniveau aangeeft.
  4. Pas het geluidsniveau aan naar uw wens door tegelijkertijd te drukken op de toetsen Uitgestelde starttijd en Option. Niveau 3 is het hardst en 1 is het zachtst.
  5. Selecteer niveau 0 om het geluid uit te zetten.
  6. Zet de vaatwasser uit met de aan/uit-knop om de instelling op te slaan.