Hoe stel ik de klok van mijn oven in en blijft deze zichtbaar?

Het instellen van de ovenklok verschilt per modelnummer. Stel de klok van uw oven in volgens de ETNA handleiding.

Bij sommige ovens en (combi)magnetrons verdwijnt de tijd uit het scherm als het toestel in de stand by functie staat. Lees in de handleiding hoe u de instelling wijzigt zodat de klok altijd zichtbaar is op het scherm.