Hoe verwijder ik vocht of vuil tussen de ruiten van mijn oven of magnetron?

Tijdens het gebruik van uw oven of (combi)magnetron komt er vocht vrij. De ventilatiekanalen voeren dit vocht niet altijd af. Zo ontstaat er condens tussen de ruiten van de deur, soms zit hier vuil bij. Hoe u dit schoonmaakt verschilt per apparaat.

Oven
Reinig de ovendeur volgens de ETNA handleiding van uw oven. Staat er geen beschrijving in de handleiding? Dan is deze handeling niet geschikt voor een gebruiker om uit te voerenmaak een afspraak met een monteur.

Magnetron, combimagnetron
Deze handeling is niet geschikt om zelf uit te voeren voor een gebruikerMaak een afspraak met een monteur.