Waar vind ik het model- of artikelnummer van mijn apparaat?

Het model- en artikelnummer van uw apparaat vindt u op het typeplaatje op het apparaat. Het artikelnummer (ook wel versienummer genoemd) staat hier achter het modelnummer, gescheiden met een ‘/’-teken.

ETNA typenummer, versienummer, modelnummer

Kunt u niet bij het modelnummer? Het nummer staat eventueel op de handleiding of factuur. Als dat niet het geval is, vraag het dan na bij de winkel waar u het toestel heeft gekocht. Mogelijk staat hij op de offerte.

U vindt het typeplaatje op één van de volgende plekken van uw apparaat:

Afzuigkap

• Achter het filter. Verwijder het vetfilter om het typeplaatje te kunnen zien.

Fornuis

• In de lade van het fornuis
  • Achterop het apparaat
  • In de deuropening.

Koel- of vrieskast

• Links onderin naast de onderste lade (bij de koelkast is dit de groentelade).

Koffiemachine

• Aan de zijkant van het apparaat. Hiervoor schuift u het apparaat naar voren.

Kookplaat

• Onderop het apparaat. Is de plaat bevestigd aan het keukenblad? Dan kunt u het artikelnummer niet meer lezen. Raadpleeg in dit geval uw factuur of offerte, daar kunt u het artikelnummer vinden.

(Stoom)oven of (combi)magnetron

• Op de deur.
  • Aan de binnenkant van de deurlijst.

Wasmachine of droger

• Op de deur of in de deuropening.

Vaatwasser

• Aan de rand van de deur.
  • Ingegraveerd bovenop de deur.
  • In de deuropening.