Foutcode vaatwasser EVW7947WIT/E01

Bekijk hier de storingen van uw vaatwasser EVW7947WIT/E01 (724488/01).

Controlelampje voor eco programma knippert

Waterlekkage

Een onderdeel van de vaatwasser lekt water. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Controlelampje voor normaal programma knippert

Waterlekkage

Een onderdeel van de vaatwasser lekt water. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Controlelampje voor snel programma knippert

Water wordt niet afgepompt

Zeef kan verstopt zijn.

Pomp kan geblokkeerd zijn. ( raadpleeg gebruiksaanwijzing of klant er zelf bij kan )

Uiteinde van de afvoerslang kan te hoog geplaatst zijn.

Het indicatielampje 'Spoelen' knippert
Waterinlaattijd te lang

Water toevoerkraan niet geopend of de waterdruk is te laag. Open de waterkraan of raadpleeg een installateur

Meer informatie.

Handleiding en documentatie

In de handleiding vindt u meer informatie over foutmeldingen van uw apparaat. Een handleiding en extra documentatie zoals afbeeldingen, inbouwmaten en meer, vindt u in artikel Documentatie vaatwasser EVW7947WIT/E01.

Garantie?
Controleer of uw apparaat nog garantie heeft.

Monteursbezoek

Staat er dat een monteur het probleem moet verhelpen? Dan is het probleem dusdanig technisch dat een monteursbezoek nodig is. Maak een afspraak met een ETNA monteur.