Foutcode inductiekookplaat T310ZTUU/E02

Zoek de (fout)code van je inductiekookplaat T310ZTUU/E02 (724368-02).

Storingscode A1

Onvoldoende koeling

De ventilator draait niet met de juiste snelheid. Een servicemonteur moet dit probleem verhelpen.

Storingscode A2

Software fout

Maak het toestel minimaal 30 seconden spanningsloos door de stekker uit het stopcontact te halen of de zekering in de meterkast te verwijderen. Indien de storing(scode) blijft moet een servicemonteur dit verhelpen.

Storingscode A3

Onjuiste interne temperatuurmeting

Maak het toestel minimaal 30 seconden spanningsloos door de stekker uit het stopcontact te halen of de zekering in de meterkast te verwijderen. Indien de storing(scode) blijft moet een servicemonteur dit verhelpen.

Storingscode A4

Foutieve temperatuurmeting van een kookzone

Maak het toestel minimaal 30 seconden spanningsloos door de stekker uit het stopcontact te halen of de zekering in de meterkast te verwijderen. Haal eventuele hete pannen van de kookzone's. Indien de storing(scode) blijft moet een servicemonteur dit verhelpen.

Storingscode E1 - Onvoldoende koeling

Toestel raakt oververhit door onvoldoende koeling

Fout bij ventilator links of rechts. Luchtuitlaat geblokkeerd, bijvoorbeeld door papier.

Oplossing:

Controleer of de luchtuitlaat
van de ventilator vrij is.

Storingscode E2 of E3

Toestel is foutief aangesloten

Een installateur moet dit probleem verhelpen.

Storingscode E4 of E7

De oververhittingsbeveiliging heeft het toestel uitgeschakeld

Laat het toestel afkoelen. Verwijder eventuele hete pannen van de kookzone's.

Meer informatie.

Zelf oplossen?

Vaak kun je een storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door het apparaat te resetten: haal de stekker uit het stopcontact. Wacht twee minuten en zet daarna de stroom er weer op. Kun je niet bij de stekker, zet dan de juiste groep in de meterkast uit.

Handleiding en andere documenten

In de handleiding vind je ook informatie over foutmeldingen van je apparaat. De handleiding en andere documentatie zoals een installatievoorschrift en inbouwmaten, vind je in artikel Documentatie inductiekookplaat T310ZTUU/E02.

Garantie?
Lees meer informatie over garantie.

Monteursbezoek

Staat er bij de (fout)code dat een monteur het probleem moet verhelpen? Maak dan een afspraak met een ETNA monteur.