Reset vaatwasser VW345ZIL

Volg de aanwijzingen om je vaatwasser VW345ZIL (732118) te resetten.

Resetten VW345
  • Open de deur van de vaatwasmachine.
  • Houd de programmatoets tenminste 4 seconden ingedrukt om het lopende wasprogramma te annuleren.
    De display telt af van 3 naar 1 een toont vervolgens "0:01" om aan te geven dat het programma geannuleerd is.
  • Nadat de deur gesloten is pompt de vaatwasmachine af. Na afloop klinkt 5 keer een geluidssignaal en de indicator geeft aan dat het programma is beëindigd.
  • Om een wasprogramma te wijzigen drukt u na het openen van de deur op de programmatoets om een nieuw programma te selecteren.
    Nadat de deur van de vaatwasmachine is gesloten gaat het nieuwe programma verder vanaf het punt waar het oude programma was gebleven.