Hoe bestel ik een accessoire voor mijn apparaat?

Wilt u een accessoire kopen voor uw apparaat, bijvoorbeeld een extra bakplaat, grillplaat of pannen? Volg de onderstaande stappen om een accessoire te bestellen:

1. Ga naar onze Keukenserviceshop
  2. Selecteer onder 'Welk merk hebt u?' het merk ETNA
  3. Selecteer onder 'Wat voor accessoire zoekt u?' het soort accessoire dat u zoekt.
  4. Klik op Ga verder
  5. Volg de stappen om de accessoire te bestellen.

Is uw gewenste accessoire niet meer leverbaar of lukt het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice

Meer informatie