Hoe kom ik in het instellingenmenu van mijn vaatwasser?

Kunt u niet in het instellingenmenu van uw vaatwasser komen en heeft uw vaatwasser één van de onderstaande modelnummers? In de gedrukte handleiding staat een verkeerde beschrijving van het openen van het instellingenmenu. De digitale handleiding vindt u hier en is aangepast met de juiste beschrijving.

Modelnummers:

VW844HM

VW844M

VWH545ZT

Hoe opent u het instellingenmenu?

Afhankelijk van het display van uw vaatwasser opent u het instellingenmenu door de volgende toetsen tegelijk in te drukken:

Programmakiezer + Speedwash

Auto programma + Speedwash

Eco programma + Speedwash

Let op: geeft de vaatwasser zelfreiniging aan in het display met de code 'CLn'? Dan kunt u niet in het instellingenmenu, draai eerst het zelfreinigingsprogramma. Meer over het zelfreinigingsprogramma vindt u in de handleiding.