Hoe kom ik in het instellingenmenu van mijn vaatwasser?

Kun je niet in het instellingenmenu van je vaatwasser komen en heeft je vaatwasser één van de onderstaande modelnummers? In de gedrukte handleiding staat een verkeerde beschrijving van het openen van het instellingenmenu. De digitale handleiding vind je hier en is aangepast met de juiste beschrijving.

Modelnummers:

VW844HM (737279)

VW844M (739722)

VWH545ZT (730116)

Hoe open je het instellingenmenu?

Afhankelijk van het display van je vaatwasser open je het instellingenmenu door de volgende toetsen tegelijk in te drukken:

Programmakiezer + Speedwash

Auto programma + Speedwash

Eco programma + Speedwash

Let op: geeft de vaatwasser zelfreiniging aan in het display met de code 'CLn'? Dan kun je niet in het instellingenmenu, draai eerst het zelfreinigingsprogramma. Meer over het zelfreinigingsprogramma vind je in de handleiding.