Foutcode vaatwasser EVW100WIT/E01

Bekijk hier de storingen van uw vaatwasser EVW100WIT/E01 (725362/01).

Het indicatielampje '1 uur programma' knippert snel

Waterinlaattijd te lang

De waterkraan is gesloten.

Open de waterkraan.

Het indicatielampje 'Normaal programma' knippert

De vaatwasser is overvuld.

Sluit de waterkraan en neem contact op met de Servicedienst. Een monteur moet dit probleem verhelpen.

Meer informatie.

Handleiding en documentatie

In de handleiding vindt u meer informatie over foutmeldingen van uw apparaat. Een handleiding en extra documentatie zoals afbeeldingen, inbouwmaten en meer, vindt u in artikel Documentatie vaatwasser EVW100WIT/E01.

Garantie?
Controleer of uw apparaat nog garantie heeft.

Monteursbezoek

Staat er dat een monteur het probleem moet verhelpen? Dan is het probleem dusdanig technisch dat een monteursbezoek nodig is. Maak een afspraak met een ETNA monteur.