Wat betekent de C2 melding van mijn ETNA fornuis?

Dit artikel is van toepassing op de modelnummers FIV760RVS (725659) en FIV760WIT (658767).  


Door een fout in de handleiding kan het kinderslot niet juist geactiveerd worden. In de handleiding staat dat de twee middelste knoppen linksom moeten worden omgedraaid, dit moet echter rechtsom zijn. De melding C2 geeft aan dat de knoppen te lang bediend zijn. 


Hoe krijg ik de C2 melding weg?

Maak het fornuis 5 seconden spanningsloos door de perilex stekker uit het stopcontact te halen of de juiste groep in de meterkast om te zetten.


Activeren en deactiveren van het kinderslot 


Activeren 

Draai de regelknoppen voor de kookzones linksvoor en rechtsvoor gelijktijdig rechtsom en houd de knop 4 seconden in deze positie. Op het display verschijnt een 'L' voor elke kookzone om aan te geven dat het kinderslot nu is geactiveerd. Na enkele seconden schakelt de kookplaat over naar stand-by. 


Deactiveren 

Draai de regelknoppen voor de kookzones linksvoor en rechtsvoor gelijktijdig rechtsom en houd de knop 4 seconden in deze positie om het kinderslot te deactiveren. Op het display verschijnt een '0' voor elke kookzone; het kinderslot is nu gedeactiveerd. Na enkele seconden schakelt de kookplaat over naar stand-by. 
Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.